Został jeszcze miesiąc na dokonanie rozliczeń podatkowych, dlatego jeśli Państwo jeszcze tego nie zrobiliście to będziemy wdzięczni za pamięć o naszych podopiecznych.
PIT można rozliczyć przez darmowy program PITtax https://www.pitax.pl/rozliczenie-pit-online-0000423252/ lub przez portal https://www.podatki.gov.pl/
Przy rozliczeniu przez portal podatki.gov pamiętaj by sprawdzić czy formularz zawiera poprawny nr KRS: 0000423252 w przypadku PITtax, po wejściu przez powyższy link, program domyślnie rozlicza 1% na rzecz naszych podopiecznych
Dziękujemy!

Fundacja Dla Polonii, profile pictureMoże być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba i tekst „KRS: 0000423252 TWÓJ 1% MÓJ POWRÓT DO POLSKI DO MOJEJ OJCZYZNY Przekaż 1% uczniom Liceum Ogólnokształcącego Niepublicznego Kolegium Św. Stanisława Kostki pomóż w ich edukacji w Polsce FUNDACJA DLA POLONII Twój 1% podatku MÓJ POWRÓT DO POLSKI KRS: 0000423252 WWW.FUNDACJADLAPOLONII.PL KRS: 0000423252”