W piątek odbierali świadectwa ukończenia szkoły. Dziś już czekał na nich pierwszy dzień matur. Wychodzili z sal z uśmiechami na twarzach, zadowoleni z siebie 🙂 Trzymamy za nich kciuki bardzo mocno!

Uczniowie klas trzecich odebrali świadectwa ukończenia szkoły. Jesteśmy z nich bardzo dumni i dziękujemy za trzy lata ich obecności. Przed nimi egzaminy maturalne, wybór studiów i nowy rozdział w życiu. W naszej pamięci zostaną piękne chwile i wspólne przeżycia.
Drodzy Absolwenci, życzymy Wam, aby świat, który właśnie otwiera przed Wami drzwi, był dla Was gościnny. Niech nie zawiedzie Was intuicja przy wyborze życiowych dróg, a zdobyta wiedza i doświadczenie pomogą w rozpoznawaniu dobra, przyjmowaniu go z radością i dzieleniu się nim z innymi. Powodzenia!❤️❤️❤️😍🤩😎

Fundacja Dla Polonii, profile pictureMoże być zdjęciem przedstawiającym 6 osób, ludzie stoją, w budynku i tekst „ŚWIADE CTWA ŚWIADECTWA ŚWIADECTWA TWA ŚWIADEC ŚWIADECTWA”Może być zdjęciem przedstawiającym 2 osoby, ludzie stoją, książka, w budynku i tekst „ROK ŚWIĘTEGO JÓZEFA WOLNY ZŁOWIEK ZŁOWIEK”Może być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba, stoi, książka i w budynkuMoże być zdjęciem przedstawiającym 1 osoba, stoi i w budynku

Source